Together we build impact and create your succes story

BABW heeft mij bij Schiphol in 2011 geweldig geholpen om de duurzaamheidsagenda te vertalen naar concrete zichtbare zaken op de luchthaven. Zij creƫerden daarvoor de campagne check-in to sustainability. Daardoor ging een complexe materie opeens leven voor de passagiers maar ook voor de medewerkers. Abstract werd concreet en Schiphol stond daardoor op de kaart als onderneming die duurzaamheid niet alleen met de mond beleed maar ook vertaalde in concrete acties.

– PAUL LUIJTEN –
Directeur corporate affairs Schiphol

In de periode dat ik directeur was van de AVRO heeft BABW twee campagnes voor de AVRO en de NPO gedaan. Ik was superblij met de campagne voor het 90 jarig bestaan van de AVRO. Het was feest, maar we hadden vooral ook een boodschap te vertellen over kunst en dat kwam geweldig goed over. Smaakvol, gedurfd en doeltreffend. Alle reden om daarna te vragen of BABW een campagne
wilde ontwikkelen voor de NPO toen we wilden protesteren tegen de voorgenomen bezuinigingen. In ijltempo werd er opnieuw een geweldige campagne ontwikkeld, met oog voor alle gevoeligheden en voor alle partijen. Alle omroepen waren blij, een unicum in Hilversum!

– WILLEMIJN MAAS –
Directeur AVROTROS (2006-2014)