The solution is the campaign

Branding A Better World is een brand social impact agency met een missie. Bouwen aan merken die willen bijdragen aan een betere wereld.

 

Want wij geloven dat juist bedrijven een onderdeel kunnen uitmaken van een betere wereld. En dat bedrijven ook onderdeel uit willen maken van die betere wereld.

 

Dat is precies waar Branding A Better bij helpt. Om samen deze bereidheid om te zetten in concrete acties die sociale impact hebben. En te zorgen dat merken haar maatschappelijke rol en betekenis kunnen laten zien op een manier die bij het merk past.

 

En wij geloven niet dat een campagne daar automatisch de oplossing voor is. Maar dat juist de oplossing de campagne wordt.

 

Dat is waar Branding a Better World voor staat.
Vandaar ons credo: The solution is the campaign.

We bedenken concrete oplossingen die een positieve impact hebben op maatschappij, medewerker en business. En zorgen dat deze ook uitgevoerd worden. Vervolgens zorgen we ook dat de oplossing de aandacht krijgt die het verdiend. Je oplossing wordt zo uiteindelijk je campagne en versterkt je merkwaarde.

 

Brand Social Impact noemen we dat.

 

Samen met onze opdrachtgevers creëren we zij aan zij, van klein tot groot en stap voor stap lange termijn sociale impact.  Zo zorgen we dat merken niet alleen iets goeds doen maar ook relevant blijven.

 

Deze oplossing kan zo groot en zo klein zijn als bij jouw merk past. Waar het om gaat is dat Brand Social Impact jouw organisatie van binnenuit versterkt. En daarmee ook je merk versterkt.

Samen met onze klanten brengen we goede initiatieven tot leven. Soms begint het met alleen een wens. Corporate Responsibilty. Sustainable Business. Purpose driven marketing. Of gewoon ‘wij willen ook iets goeds doen’. Wat het ook is wij maken het concreet. Soms is er al een geweldig initiatief. Dan hoeven we alleen nog maar te zorgen dat niemand er meer omheen kan. Of wil.

✓ Brand purpose

✓ Brand experience

✓ Impact building

✓ Social significance

✓ CSR & sustainability

✓ Paradigm shift

✓ Advertising

✓ Media

✓ Creative services

✓ Sponsoring

✓ Events

✓ Contentstrategy

✓ Contentdevelopment

✓ Content management

✓ Videocontent

✓ Social Media

✓ PR

531 x 200